2016 Yılının En İyi 5 Futbol Oynu

Bu makalemizde 2016 yılının en iyi futbol oyunlarını sizin için hazırladık.

0
PANELİ GİZLEKONU HAKKINDA DESTEK ALMAK İÇİN 11820'Yİ ARAYABİLİRSİNİZ TIKLA ARA

1. FIFA 2016

fifa-16

Tüm futbol sever oyuncuların favori oynu diyebilirz. EA Sports tarafından geliştirilen oyunun 2012 için yapılan sürümü FIFA 2012, çıkışından bu yana 100 milyon sattı ve en çok satan FIFA oynu olma da zirvede yer alıyor.

2. Football Manager 2016

futbol-manager-2016

Taktik sever futbol oyuncuları ile kendini bir Fatih Terim  Her yıl güncellenen Football Manager, bir takımı organize etmenin, basını yönetmenin, sakatlıklarla başa çıkmanın nasıl bir şey olduğunu size başarıyla tattırıyor.

3. Pro Evolution Soccer 2016

PES olarak hitap edilen aslında açılımı “Pro Evolution Soccer” olan ve yıllardır FIFA’nın yanında saf tutmuş olsa da 2016 itibariyle bazı şeyler değişti.. Sürekli benzer oyun motorunu kullanmak ile ilgili bir çok eleştiri alsa kazanacağını kestiremediğiniz mücadeleler, gol olup olmayacağını kestiremediğiniz şutlar ve fazlası PES 2016‘da sizi bekliyor.

4. Rocket League

rocket-futbol

Küçük ve jet hızı ile ilerleyen arabalar ile futbol oynama fikrini ABD’de Psyonix tarafından gerçeğe dönüştürüldü. Roketli otomobilleri kontrol ettiğiniz oyunolan Rocket League, hızlı ve çok eğlenceli.

5. Goley

goley-oynu

MMO Futbol oyunu Goley, Netmarble tarafından geliştirilen bir oyun ve Joygame yayıncılığı ile Türkiye’de yayılmaya başladı.. Bu sevimli karakterleri ve eğlenceli çizimleriyle özellikle çocuk kesime hitap eden Goley kullanıcıları oyundan gayet memnun ve internet üzerinden de oynanabiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.